Testimonial Joke Vierkant

Joke

Vastgoed ontwikkelaar

Hier doen we het voor

Betaalbare en energiezuinige woningen bouwen, dat is in de basis wat ik doe. Maar dat brengt natuurlijk veel met zich mee. Het is een wereld van vooruitkijken, samenwerken en overleggen. Met collega’s, bouwpartners en met de gemeente. Daarin heeft iedereen zijn eigen belangen, maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: betaalbare en duurzame woningen voor onze huurders waar het prettig wonen is.

Ook luisteren is belangrijk. Naar huurders, kopers en naar omwonenden. Bijvoorbeeld bij grote gebiedsontwikkelingen. Plannen maken gebeurt altijd vanuit een visie: een helder beeld voor wie we bouwen in het betreffende gebied, en hoe het eruit moet zien. Wonen is meer dan de woning alleen. Parkeren, groen in de wijk, speelplekken, dat nemen we allemaal mee. Alles om een leefbare omgeving te creëren, voor de huurder.

 

Meer dan bouwen

Naast mijn reguliere werk ben ik lid van de Groenlanders en met deze groep zijn wij facilitators en aanjagers van de duurzame doelen van Stadlander. In het werk als ontwikkelaar draagt dit bij voor onze huurders en binnen Stadlander organiseren wij een hoop groene en duurzame initiatieven.